Volg ons

TwitterFacebookLinkedIn

 

NIEUWSBRIEF

Ontvangt u graag de LICG nieuwsbrief? Voer dan hier uw e-mailadres in:


Media partners

Het LICG (Landelijk InformatieCentrum Gezelschapsdieren) wil zoveel mogelijk mensen bereiken met informatie over huisdieren. Hiervoor werken wij graag samen met andere online media en magazines.

Mediapartners

Dierennieuws: Dierennieuws.nl is het eerste gratis online magazine voor baasjes die alles willen weten over hun huisdieren. Dierennieuws is er voor eigenaren van: honden, katten, knaagdieren, konijnen, vogels, vissen, reptielen en paarden. In de artikelen kunt u bijvoorbeeld lezen over evenementen, nieuws, diverse rassen, maar ook over de voeding, de verzorging en het gedrag van uw huisdier. 

Dierenwelzijnsweb: Dierenwelzijnsweb is een initiatief van het Lectoraat Welzijn van Dieren in samenwerking met de Groene Kenniscooperatie, Wageningen UR en het Ministerie van Economische Zaken. Met resultaten van onderzoek, actueel nieuws, een koppeling naar de bibliotheek van Wageningen UR, beeldmateriaal, de visie van bedrijfsleven en inbreng van onderwijspartners geeft de portal Dierenwelzijnsweb een brede en betrouwbare kijk op dierenwelzijn. 

Hart voor Dieren: Het magazine Hart voor Dieren is de allerleukste dierenvriend! Elke maand boordevol informatie over voeding, gezondheid en verzorging van uw huisdieren, met de leukste nieuwtjes op dierengebied. Ook is er aandacht voor exotische dieren en boerderijdieren.

Over Dieren magazine: Het Over Dieren magazine is Nederlands grootste informatieblad voor huisdierbezitters. Het verschijnt vier maal per jaar en is gratis voor de cliënten van ongeveer 700 dierenartspraktijken. De onderwerpen die in het blad besproken worden zijn vaak medisch, maar ook gedrag en opvoeding worden belicht. Daarnaast is er plaats voor bijzondere huisdieren en nieuws.

Tijdschrift voor Diergeneeskunde: Het Tijdschrift voor Diergeneeskunde is het officiële tijdschrift van de KNMvD en is gratis voor leden. Het is het meest gelezen vaktijdschrift voor dierenartsen in Nederland. Het Tijdschrift stelt zich ten doel de leden van de KNMvD te informeren over de maatschappelijke en wetenschappelijke achtergronden bij het nieuws. Het verschijnt één keer per maand.