Volg ons

TwitterFacebookLinkedIn

 

NIEUWSBRIEF

Ontvangt u graag de LICG nieuwsbrief? Voer dan hier uw e-mailadres in:


Wie werken er bij het LICG?

Het Landelijk InformatieCentrum Gezelschapsdieren (LICG) heeft vier vaste medewerkers. Wij stellen ons graag aan u voor.

Mijn naam is Corina Haverlag. Sinds 2007 werk ik als communicatiemanager met veel enthousiasme aan het overbrengen van onze belangrijke boodschap met betrekking tot het verantwoord aanschaffen en houden van huisdieren. Mijn theoretische kennis komt van de opleidingen Communicatie en Marketing NIMA-A en -B. Tot 2000 heb ik veel ervaring in communicatiestrategie en -uitvoering opgedaan bij enkele (online) communicatiebureaus. Mijn betrokkenheid bij huisdieren en dierenwelzijn is vooral gegroeid in de jaren daarna dat ik als communicatiemanager werkzaam was voor de Dierenbescherming.
 

Ik ben Josefien Wallet-Vink. Ik ben afgestudeerd moleculair bioloog (Universiteit Wageningen). Vanaf juni 2007 ben ik als medewerker kennis- en informatieontwikkeling werkzaam bij het LICG. Mijn taak is om betrouwbare informatie over (het houden van) gezelschapsdieren op te stellen. Eén van mijn kerntaken is het schrijven van de huisdierenbijsluiters, maar ook bijvoorbeeld praktische documenten over chippen of allergieën. In mijn vrije tijd ben ik ondermeer actief als webmaster en bestuurslid voor het Nederlands Fell Pony Stamboek.
 

Ik ben Saskia Ober. Ik ben in 1994 afgestudeerd in de biologie aan de Universiteit van Leiden. Sinds 2006 ben ik ook gediplomeerd hondengedragstherapeut. Ik werk bij het LICG als medewerker kennis- en informatieontwikkeling. Dit betekent dat ik mij vooral bezig houd met inhoudelijke zaken: het schrijven van bijsluiters, praktische documenten en informatie voor projecten. Ook beantwoord ik vragen die via de website binnenkomen. Zelf heb ik vrijwel mijn hele leven huisdieren gehad. Op dit moment heb ik konijnen.
 

Ik ben Barbara Rozenberg. Ik ben anderhalve dag per week werkzaam op het secretariaat van het LICG. Ik zorg ervoor dat de bestellingen verzonden worden, verwerk de inkomende post en e-mails, notuleer bij vergaderingen en ondersteun waar nodig mijn collega’s.

 

 

Daarnaast werken we veel samen met een aantal partijen die ons ondersteunen, bijvoorbeeld op het gebied van de financiële administratie, ICT, website, vormgeving en redactie.