Sluiten

Animal Event 2019 - 3 t/m 5 mei

29-04-2019

De dertiende editie van Animal Event vindt plaats op 3, 4 en 5 mei 2019 bij de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. 

Er zullen tijdens Animal Event volop clinics, workshops en demonstraties zijn. Voor de hondenliefhebbers zijn er onder andere workshops treiball, dog frisbee, hoopers en kanovaren met de hond. Tijdens het evenement vindt ook de finale van de wedstrijd "mooiste hond van het jaar" plaats, is er een talentenjacht voor honden en zijn er diverse demonstraties.

Niet alleen honden, maar de meest uiteenlopende dieren zullen aanwezig zijn. Zo zullen er verschillende demonstraties zijn met onder andere geiten, koeien, ganzen en eenden. Bezoekers hebben de mogelijkheid om zelf in het zadel van een paard plaats te nemen en zijn er demonstraties boogschieten te paard en horseboarding.

Bij 'Rabbits & more' is van alles te zien, doen en leren over konijnen en knaagdieren, bijvoorbeeld over voeding en opvoeding van konijnen. In het Raskattencafé zijn verschillende raskatten te zien en worden clinics gegeven over bijvoorbeeld het katvriendelijk maken van uw huis en hoe u uw kat kunt voorbereiden op een dierenartsbezoek. 

Voor de baasjes zijn er workshops dierenfotografie en dieren EHBO, maar kunt u ook leren hoe u een succesvol Instagram-account voor uw huisdier maakt.

Kijk voor meer informatie op de website van Animal Event.