Sluiten

Dierenartsen openen hun deuren voor ‘Binnen bij de Dierenarts’

19-09-2017

Op zaterdag 7 oktober 2017 doen diverse dierenartsen mee met ‘Binnen bij de Dierenarts.’ Op deze dag nodigen veel dierenartsen het publiek uit in hun praktijk voor een kijkje achter de schermen: de kans eens verder te kijken dan de wacht- en behandelkamer.

Het thema waarbij de dierenartsen kunnen aanhaken is dit jaar `Circle of life: de beste zorg voor je dier.’ Elke praktijk die meedoet, staat op een speciale overzichtskaart op www.dierenarts.nl/binnen-bij-de-dierenarts.

Elke dierenarts mag zijn eigen programma bepalen en vaak worden er diverse activiteiten georganiseerd. Zo wordt het een gezellig uitje voor jong en oud met rondleidingen, workshops, demonstraties, speurtochten en andere activiteiten. Voor kinderen is er een kleurwedstrijd gekoppeld aan het evenement, waarmee kaartjes voor Dierenpark Amersfoort te winnen zijn.

De Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde (KNMvD), de beroepsorganisatie voor dierenartsen, is initiatiefnemer van de dag. Dit jaar organiseert zij het evenement voor de zesde maal.