Sluiten

Copyright

De informatie op deze website en in de producten van het LICG is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld door veel partners te raadplegen en door toetsing door externe deskundigen. Aan de verstrekte informatie kunnen echter geen rechten worden ontleend (zie disclaimer).

Op alle teksten rust copyright.
Gebruik voor particuliere doeleinden staan wij echter toe, mits u een bronvermelding opneemt, namelijk:

  • Bij stukjes van minder dan 250 woorden: “Bron: www.licg.nl”.
  • Betreft het een stuk tussen 250 en 500 woorden: “Bron: LICG. Het LICG geeft (aankomende) huisdierbezitters onafhankelijke en betrouwbare informatie over het aanschaffen en verzorgen van huisdieren en alles wat daar bij komt kijken. Kijk op www.licg.nl."
  • Bij stukken langer dan 500 woorden dient u vooraf contact op te nemen met het LICG (u kunt het LICG bereiken via info@licg.nl).

Het overnemen van informatie of afbeeldingen van het LICG voor zakelijke of commerciële doeleinden is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van het LICG.

Voor het overnemen van informatie of afbeeldingen van het LICG voor journalistieke of anderszins informerende doeleinden dient u vooraf contact op te nemen met het LICG (info@licg.nl).