Sluiten

Disclaimer

Het LICG staat voor onafhankelijke, betrouwbare informatie over het houden van huisdieren en alle aspecten die in dat kader relevant zijn. De informatie op deze website en in de producten van het LICG is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld door veel partners te raadplegen en door toetsing door externe deskundigen. Niettemin kunnen fouten of omissies niet worden uitgesloten. Ook kan het LICG niet garanderen dat alle opgenomen informatie in alle gevallen daadwerkelijk actueel is. Het LICG aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van onjuistheden in gegevens en verouderde informatie. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

De richtlijnen van het LICG zijn geen minimum eisen of wettelijke eisen, maar zo opgesteld dat als men de richtlijnen volgt, er op basis van de best beschikbare kennis verwacht kan worden dat het welzijn van het dier geborgd is. Ze zijn bedoeld voor het houden van dieren als gezelschapsdier (dus bijvoorbeeld niet het tijdelijk houden van een dier in een dierenspeciaalzaak of het houden van dieren voor productie, fokkerij of dierproeven).

Om onze bezoekers van dienst te zijn, verwijst het LICG door naar websites van andere organisaties. Deze websites worden zorgvuldig geselecteerd. Het LICG is echter niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites en kan dan ook niet voor de inhoud van deze websites aansprakelijk worden gesteld.
 
KvK nummer: 08152883