Sluiten

Wekelijkse tips: de digitale puppykalender

Wie een pup in huis heeft, merkt wel dat daar heel wat bij komt kijken! Hij moet goed verzorgd worden met de juiste voeding, op tijd vaccinaties en ontworming, bescherming tegen parasieten en genoeg (maar ook weer niet teveel!) beweging. Zijn vacht moet gekamd, zijn gebit gecontroleerd en zijn nageltjes geknipt. Hij moet heel veel leren: zindelijk zijn, alleen thuis blijven zonder bang te worden, komen als hij geroepen wordt en allerlei oefeningen. Hij moet gesocialiseerd worden en wennen aan allerlei mensen, kinderen, honden, geluiden en omgevingen. En hij moet goed begeleid worden zodat hij geen ongewenst gedrag gaat vertonen. 

Om bij al deze zaken te helpen is er de digitale puppykalender. In deze wekelijkse nieuwsbrief staan precies die tips en aanwijzingen die in de betreffende week voor uw pup van belang zijn. Zo wordt er niks vergeten: u leest elke week waar u extra op moet letten en hoe u dingen die nu relevant zijn, kunt aanpakken. Gedrag, verzorging, medische en algemene zaken: alles komt voorbij.

Inschrijven
De digitale puppykalender loopt vanaf een leeftijd van 5 weken, als uw pup nog bij de fokker is, tot en met 26 weken, wanneer hij 'puppy-af' is en zijn puberteit is begonnen. Inschrijven kan vanaf het moment dat uw pup geboren is, u kunt ook later nog op elk moment instappen en na 26 weken stopt de nieuwsbrief vanzelf. Uiteraard is het helemaal gratis.

Ontvang ook wekelijks alle tips en weetjes over uw pup in uw mailbox: schrijf u hier in!