Sluiten

Binnen bij de dierenarts

01-10-2018

Op zaterdag 6 oktober 2018 wordt ‘Binnen bij de Dierenarts’ georganiseerd. Een dag waarop veel dierenartsen je graag ontvangen in hun praktijk om meer te vertellen over hun werk.

Tijdens het evenement zetten verschillende dierenartspraktijken door heel Nederland hun deuren open voor het publiek. Ze bieden iedereen een kijkje achter de schermen van veterinair Nederland en laten zien wat ze doen om de dieren in Nederland de beste zorg te geven.

‘Binnen bij de Dierenarts’ wordt – net als afgelopen jaren – op een ludieke manier ingevuld. Zo wordt het een gezellig uitje voor jong en oud.  Er zijn praktijken die rondleidingen organiseren, of workshops, demonstraties, speurtochten en andere activiteiten. Iedere praktijk kan zijn eigen programma kiezen. Dit jaar is het thema ‘The circle of life: de beste zorg voor je dier!’

Op de kaart op de website dierenarts.nl kun je kijken welke dierenartsenpraktijken bij jou in de buurt op zaterdag 6 oktober 2018 meedoen met ‘Binnen bij de Dierenarts’.

De Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde (KNMvD), de beroepsorganisatie voor dierenartsen, is initiatiefnemer van Binnen bij de Dierenarts.